Op zoek naar de juiste airconditioning voor uw woning?


Dan bent uw bij Kristal Koel aan het goede adres. Voor advies, Installatie, Service en Onderhoud kunt u bij ons terecht. Van simpele systemen tot complexe systemen, wij kunnen het maken
In een handomdraai koelt u op warme zomerdagen, en in het tussenseizoen zorgt u voor een aangename temperatuur zonder u CV aan te zetten.

Onze oplossingen voor airconditioning, bieden het hele jaar door een comfortabel klimaat in uw woning. Dit doet de airconditioning mede via de volgende functies:

  • De temperatuur regelen (koelen / verwarmen)
  • De luchtvochtigheid regelen
  • De lucht filteren en reinigen
  • Het circuleren en verversen van de lucht

De systemen die wij leveren zijn zeer zuinige inverter units, welke tot 30 -40 % zuiniger zijn dan de conventionele units. Door de nieuwste technieken is het mogelijk om te koelen en te verwarmen met zeer hoge rendementen. Dankzij al deze technologieën zijn onze units fluisterstil en energiezuinig.

Systemen Single & Multi split

Voor woningen word vaak gebruikt gemaakt van een single split of een multi split systeem. Een single split systeem bestaat uit enkel een binnen, en een buitendeel. Deze zijn via een leiding met elkaar verbonden door muur of plafond. Met dit type kan dus een ruimte van een woning worden gekoeld of verwarmd. Als u meer ruimtes tegelijk wilt koelen of verwarmen heeft u een multi split systeem nodig. Met dit systeem krijgt elke afzonderlijke ruimte haar eigen unit, met de mogelijkheid tot individuele instelling. De verschillende binnendelen worden vervolgens aangesloten op een buitendeel.

Kristal Koel bied een breed assortiment aan modellen van diverse merken, waardoor voor iedere ruimte een passende keus gemaakt kan worden. Wij leveren en monteren alleen kwaliteitsmerken.

Wat is de beste oplossing voor mijn woning?

Om tot de beste oplossing te komen voor uw woning is een goede inschatting van de situatie van belang. Zo kijkt Kristal Koel naar de grootte van de te koelen ruimte en wat de belemmerende objecten kunnen zijn in de ruimten.

Een goede inventarisatie zorgt ervoor dat de beste oplossing geboden wordt en u een maximaal rendement haalt uit uw installatie.
Voor een vrijblijvende inventarisatie van uw situatie en uw wensen kunt u een afspraak maken via onderstaande contactgegevens Wilt u dat wij u terugbellen, stuur ons dan een email met een terugbelverzoek en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.


Contact Informatie

Postadres
Kubbe 11
8322 DL Urk 

Adres werkplaats.
Hoornse Hop 1 K
8321 WX Urk
Telefoon: 0527 748 525
E-mail info@kristalkoel.nl