Koel & vries installaties

Het creëren van een specifiek bewaarklimaat is een specialistische klus, waar wij de kennis en kunde voor in huis hebben. Ons doel is om tot het beste ontwerp voor uw koeltechnische installaties te komen. Nieuwbouw, renovatie, reparatie en uitbreiding van uw koelapparatuur, en/of vriesapparatuur kunnen wij verzorgen. Van grote installaties tot een koelwerkbank. Uiteraard dragen wij ook zorg voor service, onderhoud en reparatie met onze 24-uur servicedienst.

Koelcellen en vriescellen

Wij bouwen de complete koelcel of vriescel, inclusief de deuren en wanden, conform de laatste kwaliteitseisen en richtlijnen. Hierbij kijken wij vanaf begin tot het eind samen met u hoe we het optimale resultaat kunnen bereiken. Het is vanzelfsprekend dat de cel aan de hoogste kwaliteitseisen moet voldoen. Wij zijn op de hoogte van deze eisen. Ook veiligheid, energieverbruik en bedieningsgemak vinden wij erg belangrijk. Wij weten als geen ander bij welk klimaat de kwaliteit van uw producten het beste gewaarborgd blijft.

Industriële ijsmachines

Wij zijn gespecialiseerd in industriële ijsmachines. We zijn veelal actief in de visserij en AGF-branche als het om ijsmachines gaat. Wij weten als geen ander dat het erg belangrijk is om te letten op het juiste ijs voor het juiste product. Naast het plaatsen en afstemmen van de ijsmachines op uw productie, bieden wij ook een onderhoudsservice en storingsdienst. Want wij laten u niet in de kou staan!

 

Service 24/7

Uiteraard dragen wij ook zorg voor service, onderhoud en reparatie op het gebied van koel- en vriestechniek met onze 24-uur onderhoudsservice en storingsdienst.

 Nog geen klant van ons? Ook dan laten we u niet in de kou staan

 

 

Contact Informatie

Postadres
Kubbe 11
8322 DL Urk 

Adres werkplaats.
Hoornse Hop 1 K
8321 WX Urk
Telefoon: 0527 748 525
E-mail info@kristalkoel.nl